divendres, 10 de febrer del 2006

Jocs olímpics d’hivern. Torí 2006.


Avui, d’aquí a poca estona, comencen els Jocs Olímpics d’hivern, organitzats en aquesta 20a. edició. La ciutat amfitriona és la italiana Torí. I el màxim responsable de l’esdeveniment és el COI.

La pàgina web de l’esdeveniment és tota una bona integració de les TIC en l’esport. En diverses ocasions he mirat de seguir esdeveniments olímpics a través de la xarxa, i aquesta vegada el resultat, a priori, és tota una declaració de bones intencions.

Potser el principal inconvenient és que la navegació no és especialment fàcil, però els aspectes positius són molt bons. En podem destacar, per exemple, unes fantàstiques pàgines amb tots els resultats, però que abans de la competició ja estan disponibles amb tots els atletes participants, amb tot luxe de detall com per exemple els horaris en què s’han de disputar.

Un altre aspecte important és l’accés directe a cada dia de campionat a través de la capçalera de la pàgina.

La pàgina dels esports, on hi trobem el cartell de cadascun, ens dóna tota la informació possible de cada competició. En algunes fins i tot hi ha unes excel·lents animacions explicatives. Per aquells qui no estan del tot avesats a cada especialitat hi trobaran tota la informació.