dilluns, 2 de gener del 2006

Any nou, bloc nou

Diu la dita popular que "any nou, vida nova". Vaja, sempre ho havia sentit dir a l'àvia. I ella d'aquestes coses en sabia un munt. I moltes corresponien al sentit comú. Així que d'una manera o altra se li hauria de fer cas.
És el moment de fer fons propòsits. I... ara em conformo amb ben pocs. Però un de ben destacable. Feia temps que em rondava pel cap això d'obrir un bloc. Fa unes setmanes en vaig obrir un. I ara és l'hora de posar-lo en solfa. Ja s'han fet les primeres proves i.... aquí n'hi ha els resultats.
És per això que potser la millor dita popular seria una altra: "amb el nou any, un nou afany".
Però... què és un bloc? Segons la definició de la Neoloteca del Termat és una "pàgina web, generalment de caràcter personal i poc institucional, amb una estructura cronològica que s'actualitza regularment i que presenta informació o opinions sobre temes diversos."
Allò que serà més difícil de complir és la part de l'actualització periòdica. No em marco pas un període concret, i esperem que amb el temps i la pràctica aquesta serà prou sovintejada.
De moment bon any 2006 a tothom.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Com que suposo que dec sec el primer que et comenta quelcom, et vull felicitar per la feina feta, i per l'any que entrem; que sigui un temps de pau i de salut per a tots els que ens rodegen i per a la gent de bé d'arreu.
Abraçada Jordi.
El pare de la teva jove, Emili.

Jordi Arderiu ha dit...

Gràcies, Emili.
Rebre un primer comentari sempre és agradable.
Que els desitjos se'ns compleixin a tots plegats.
Jordi